Umak “La nouvelle”

ShareTweetSave
1

Srednjeskuhana jaja usitniti nožem i prebaciti u zdjelu, dodati sjeckane krastavce, sjeckani češnjak, majonezu, hren umak, maslinovo ulje, sol, papar i kopar. Sve sastojke promiješati i staviti u hladnjak na 1h prije serviranja.

 2 kom. Jaja
 5 kom. Zvijezda kiselih krastavaca
 1 kom. Češnjaka
 2 jušna žlica Zvijezda majoneze
 1 jušna žlica Zvijezda hren umaka
 1 jušna žlica Zvijezda maslinovog ulja
 1 pt Soli
 1 pt Papra
 1 pt Kopra
 1 kom. kiselog motara za dekoraciju

NAMIRNICE

 2 kom. Jaja
 5 kom. Zvijezda kiselih krastavaca
 1 kom. Češnjaka
 2 jušna žlica Zvijezda majoneze
 1 jušna žlica Zvijezda hren umaka
 1 jušna žlica Zvijezda maslinovog ulja
 1 pt Soli
 1 pt Papra
 1 pt Kopra
 1 kom. kiselog motara za dekoraciju

Način pripreme

1

Srednjeskuhana jaja usitniti nožem i prebaciti u zdjelu, dodati sjeckane krastavce, sjeckani češnjak, majonezu, hren umak, maslinovo ulje, sol, papar i kopar. Sve sastojke promiješati i staviti u hladnjak na 1h prije serviranja.

Umak “La nouvelle”