
Fusili na rimski nacin
Tjesteninu skuhati i prohladiti.Rajčicu i sir narezati na manje kockice.Jaja umutiti pjenjačom, dodati mlijeko i začine.Vatrostalnu posudu premazati tankim slojem maslaca.Pomiješati tjesteninu sa rajčicom i sirom, kukuruzom i majonezom, dodati umućena jaja. Sve istresti u pripremljenu vatrostalnu posudu, poravnati i peći u pećnici na 200C 30 minuta.Poslužiti uz mladi luk ili jogurt po želji.
NAMIRNICE
Način pripreme
Tjesteninu skuhati i prohladiti.Rajčicu i sir narezati na manje kockice.Jaja umutiti pjenjačom, dodati mlijeko i začine.Vatrostalnu posudu premazati tankim slojem maslaca.Pomiješati tjesteninu sa rajčicom i sirom, kukuruzom i majonezom, dodati umućena jaja. Sve istresti u pripremljenu vatrostalnu posudu, poravnati i peći u pećnici na 200C 30 minuta.Poslužiti uz mladi luk ili jogurt po želji.