
Carska salata
Skuhajte jaja, ogulite i odvojite bjelanjke od žumanjaka.
Skuhajte tjesetninu u slanoj vodi, ocijedite i isperite hladnom vodom.
Salatu očistite i narežite na trakice. Salatu pomiješajte sa sitno izrezanim bjelanjcima.
Pomiješajte sastojke za dresing i stavite ga u tjesteninu.
Bijelo meso narežite na kockice i začinite vegetom ili soli. U zdjeli pomiješajte brašno i crvenu papriku. Pomiješajte brašno i meso. Pecite u woku dok ne dobije lijepu boju.
Srevirajte salatu na tanjur, na salatu stavite tjesteninu s dresingom i gore kockice pečenog bijelog mesa. Ako je za veće društvo možete tjestetninu i salatu pomiješati u velikoj zdjeli i gore posuti kockicama mesa.
Salata se može napraviti i bez mesa.
NAMIRNICE
Način pripreme
Skuhajte jaja, ogulite i odvojite bjelanjke od žumanjaka.
Skuhajte tjesetninu u slanoj vodi, ocijedite i isperite hladnom vodom.
Salatu očistite i narežite na trakice. Salatu pomiješajte sa sitno izrezanim bjelanjcima.
Pomiješajte sastojke za dresing i stavite ga u tjesteninu.
Bijelo meso narežite na kockice i začinite vegetom ili soli. U zdjeli pomiješajte brašno i crvenu papriku. Pomiješajte brašno i meso. Pecite u woku dok ne dobije lijepu boju.
Srevirajte salatu na tanjur, na salatu stavite tjesteninu s dresingom i gore kockice pečenog bijelog mesa. Ako je za veće društvo možete tjestetninu i salatu pomiješati u velikoj zdjeli i gore posuti kockicama mesa.
Salata se može napraviti i bez mesa.