
Proljeće u šlafruku
Mrkvu, papriku,zelje i piletinu nasjeckat na štapiće. Na zagrijanu tavu staviti piletinu i začiniti ju sa začinima, nakon što primi boju dodati povrće. Lagano peći na srednjoj vatri 10-ak minuta. Pred kraj dodati češnjak i zvijezda majonezu.
4 šnite kruha izvaljati sa valjkom(preporučeno koristiti tost kruh). Razvaljani kruh napuniti sa piletinom i povrćem, zarolati i pritisnuti krajeve kako nebi ispalo van. Umočiti u dva jaja sa sezamom i popržiti na ulju.
Poslužiti uz zvijezda majonezu i salatu po želji.
Dobar tek!
NAMIRNICE
Način pripreme
Mrkvu, papriku,zelje i piletinu nasjeckat na štapiće. Na zagrijanu tavu staviti piletinu i začiniti ju sa začinima, nakon što primi boju dodati povrće. Lagano peći na srednjoj vatri 10-ak minuta. Pred kraj dodati češnjak i zvijezda majonezu.
4 šnite kruha izvaljati sa valjkom(preporučeno koristiti tost kruh). Razvaljani kruh napuniti sa piletinom i povrćem, zarolati i pritisnuti krajeve kako nebi ispalo van. Umočiti u dva jaja sa sezamom i popržiti na ulju.
Poslužiti uz zvijezda majonezu i salatu po želji.
Dobar tek!