
Zabundani ćevapi u sirnoj mećavi
Ovo je jedan zimski recept s ćevapima! Tko kaže da su ćevapi samo za roštilj..
Ćevape pobrašniti, uvaljati u razmućena jaja, zatim u mješavinu krušnih mrvica i parmezana. Ispeći u dubokom ulju, potom ih izvaditi na papirnati ubrus da se upije višak ulja.
Luk sitno narezati, naribati gaudu i cheddar, mozzarellu narezati na kockice, dodati 3 žlice parmezana i sve pomiješati. Dodati kiselo vrhnje i majonezu, malo soli i papra , Worcestershire umak i par kapi ljutog chilli umaka. Smjesu dobro promiješati i uliti u posudu za pečenje. Peći u pećnici na 200°C oko 25 min, dok ne poprimi žućkastu koricu.
U tavi prepeći kruh na malo ulja.
Dobar tek!
NAMIRNICE
Način pripreme
Ovo je jedan zimski recept s ćevapima! Tko kaže da su ćevapi samo za roštilj..
Ćevape pobrašniti, uvaljati u razmućena jaja, zatim u mješavinu krušnih mrvica i parmezana. Ispeći u dubokom ulju, potom ih izvaditi na papirnati ubrus da se upije višak ulja.
Luk sitno narezati, naribati gaudu i cheddar, mozzarellu narezati na kockice, dodati 3 žlice parmezana i sve pomiješati. Dodati kiselo vrhnje i majonezu, malo soli i papra , Worcestershire umak i par kapi ljutog chilli umaka. Smjesu dobro promiješati i uliti u posudu za pečenje. Peći u pećnici na 200°C oko 25 min, dok ne poprimi žućkastu koricu.
U tavi prepeći kruh na malo ulja.
Dobar tek!