
CVRC-MRC
Spojivo s nespojivim. Recept je odličan, kažu moji ukučani, okusi spojivi. Zato se odlučite i napavite ga i Vi, nečete pogriješit. Najprije pripremite sve sastojke.
Kozice oprati, otkinuti im glave (ja od njih napravim temeljac i spremim ih u zamrzivač), repove očistiti od oklopa i tankog crijeva crnog (koji je gorak).
Od Zvijezda majoneze , brašna i mlijeka napraviti bešamel za pohanje repova kozica, te repove umakati u tu smjesu.
U ugrijanoj tavi na Zvijezda margarinu pržiti pohane repove kozica.
Repove kozica izvaditi i ostaviti da se ohlade. U međuvremenu od ostale smjese za pohanje, ispržiti 4 kom kruščića.
Tost malo zapeč u tosteru. Jagode samljeti u blenderu. Namazati tost sa tim jagodama, na svaki dost staviti po 3 kom pohanih repova kozica. Izrezati salatu na sitne trakice, i na to staviti kruščiće, između tanke fete izrezanog limuna. I to je to. Dobar tek Vam želim!
NAMIRNICE
Način pripreme
Spojivo s nespojivim. Recept je odličan, kažu moji ukučani, okusi spojivi. Zato se odlučite i napavite ga i Vi, nečete pogriješit. Najprije pripremite sve sastojke.
Kozice oprati, otkinuti im glave (ja od njih napravim temeljac i spremim ih u zamrzivač), repove očistiti od oklopa i tankog crijeva crnog (koji je gorak).
Od Zvijezda majoneze , brašna i mlijeka napraviti bešamel za pohanje repova kozica, te repove umakati u tu smjesu.
U ugrijanoj tavi na Zvijezda margarinu pržiti pohane repove kozica.
Repove kozica izvaditi i ostaviti da se ohlade. U međuvremenu od ostale smjese za pohanje, ispržiti 4 kom kruščića.
Tost malo zapeč u tosteru. Jagode samljeti u blenderu. Namazati tost sa tim jagodama, na svaki dost staviti po 3 kom pohanih repova kozica. Izrezati salatu na sitne trakice, i na to staviti kruščiće, između tanke fete izrezanog limuna. I to je to. Dobar tek Vam želim!