
Pikanterije iz slatkog kreveta
Pretvorili ste se u uho?
Normalno, pa tko ne bi htio više čuti o pikanterijama iz slakog kreveta!
Batat prerežite na pola i pecite dok ne omekša (provjerite probadanjem vilicom).
Žlicom pažljivo izdubite pečene polovice.
U drugoj posudi pomiješajte kiselo vrhnje, majonezu, parmezan, senf, začine i ljuti umak. Smjesi dodajte izdubljeni batat i pancetu i sve dobro promiješajte.
Napunite izdubljene polovice pripremljenom smjesom. Na vrh stavite naribani cheddar i malo pancete i pecite još par minuta dok se sir ne otopi.
Poslužite uz grčki jogurt.
Nakon ovakvih pikanterija u slatkom krevetu od batata, neće vas zanimati druge priče!
NAMIRNICE
Način pripreme
Pretvorili ste se u uho?
Normalno, pa tko ne bi htio više čuti o pikanterijama iz slakog kreveta!
Batat prerežite na pola i pecite dok ne omekša (provjerite probadanjem vilicom).
Žlicom pažljivo izdubite pečene polovice.
U drugoj posudi pomiješajte kiselo vrhnje, majonezu, parmezan, senf, začine i ljuti umak. Smjesi dodajte izdubljeni batat i pancetu i sve dobro promiješajte.
Napunite izdubljene polovice pripremljenom smjesom. Na vrh stavite naribani cheddar i malo pancete i pecite još par minuta dok se sir ne otopi.
Poslužite uz grčki jogurt.
Nakon ovakvih pikanterija u slatkom krevetu od batata, neće vas zanimati druge priče!