
Salata od krumpira i šparuga
1
Stavimo luk da se marinira u mješavini (dresingu) za salatu od limuna, papra, soli, maslinovog ulja
2
Skuhamo krumpir, šparoge i jaja. Izrežemo na željenu veličinu. U dresing sa lukom dodamo još kiselo vrhnje i majonezu. Dobro izmiješati, preliti preko krumpira, šparoga i jaja. Polako izmiješati da se sastojci prožmu.
0,50 kg Krumpir
7 kom. Šparoge
2 kom. Jaja
½ kom. Luk crveni
5 jušna žlica Maslinovo ulje
1 kom. Limun, manji
2 g Papar
1 čajna žličica Sol
1 jušna žlica Kiselo vrhnje
2 jušna žlica Zvijezda Majoneza
NAMIRNICE
0,50 kg Krumpir
7 kom. Šparoge
2 kom. Jaja
½ kom. Luk crveni
5 jušna žlica Maslinovo ulje
1 kom. Limun, manji
2 g Papar
1 čajna žličica Sol
1 jušna žlica Kiselo vrhnje
2 jušna žlica Zvijezda Majoneza
Način pripreme
1
Stavimo luk da se marinira u mješavini (dresingu) za salatu od limuna, papra, soli, maslinovog ulja
2
Skuhamo krumpir, šparoge i jaja. Izrežemo na željenu veličinu. U dresing sa lukom dodamo još kiselo vrhnje i majonezu. Dobro izmiješati, preliti preko krumpira, šparoga i jaja. Polako izmiješati da se sastojci prožmu.