Hrskave trojut pizze

ShareTweetSave
1

Izribat gaudu isjeckat sunku i gljive ,poslolit dodat origano majonezu i sve dobro izmjesat . Slagat tost namazat s malo kecapa stavit punjenje tost namazan s malo kecapa punjenje i na vrh tost na kutove zabost cackalice da se ne rastvori. Pohovat klasocnim postupkom brasno jaja krusne mrvice i pec u dubokom ulju par minuta sa svake strane izvadit na salvetu i pustit da se upije ulje preolovit na trokute i posluzit uz kecap
Dobar tek

 Integralni tost
 Zvjezda majoneza
 Gauda
 Šunka
 Gljive
 Zvjezda kecap
 Origano
 Sol
 Jaja
 Brasno
 Krusne mrvice
 Origani

NAMIRNICE

 Integralni tost
 Zvjezda majoneza
 Gauda
 Šunka
 Gljive
 Zvjezda kecap
 Origano
 Sol
 Jaja
 Brasno
 Krusne mrvice
 Origani

Način pripreme

1

Izribat gaudu isjeckat sunku i gljive ,poslolit dodat origano majonezu i sve dobro izmjesat . Slagat tost namazat s malo kecapa stavit punjenje tost namazan s malo kecapa punjenje i na vrh tost na kutove zabost cackalice da se ne rastvori. Pohovat klasocnim postupkom brasno jaja krusne mrvice i pec u dubokom ulju par minuta sa svake strane izvadit na salvetu i pustit da se upije ulje preolovit na trokute i posluzit uz kecap
Dobar tek

Hrskave trojut pizze