Razigrani ječam sa šparogama

ShareTweetSave
1

Skuhajte ječam, specite piletinu(narežite na kockice) i zdinstajte narezane šparoge i mladi luk sa mediteranskim začinima na maslinovom ulju. Kad se ohlade dodajte im nasjeckanu rajčicu, svježi krastavac i kukuruz.

2

Smjesi dodajte Zvijeda majonezu, vrhnje, limunov sok i začine i poslužite. Dobar tek! Toplo hladni užitak može biti poslužen. Salata je savršena za bilo koju prigodu ili kao lagani obrok.

 200 g Ječma
 200 g pečene piletine
 200 g Šparoga
 2 kom. Rajčica
 150 g Kukuruza
 1 kom. Svježeg krastavca
 3 jušna žlica Zvijezda majoneze
 1 jušna žlica Vrhnja
 1 kom. Mladog luka
 1 jušna žlica Limunov sok
 Prstohvat soli
 Prstohvat papra
 Prstohvat mediteranskih začina
 1 jušna žlica Maslinovog ulja

NAMIRNICE

 200 g Ječma
 200 g pečene piletine
 200 g Šparoga
 2 kom. Rajčica
 150 g Kukuruza
 1 kom. Svježeg krastavca
 3 jušna žlica Zvijezda majoneze
 1 jušna žlica Vrhnja
 1 kom. Mladog luka
 1 jušna žlica Limunov sok
 Prstohvat soli
 Prstohvat papra
 Prstohvat mediteranskih začina
 1 jušna žlica Maslinovog ulja

Način pripreme

1

Skuhajte ječam, specite piletinu(narežite na kockice) i zdinstajte narezane šparoge i mladi luk sa mediteranskim začinima na maslinovom ulju. Kad se ohlade dodajte im nasjeckanu rajčicu, svježi krastavac i kukuruz.

2

Smjesi dodajte Zvijeda majonezu, vrhnje, limunov sok i začine i poslužite. Dobar tek! Toplo hladni užitak može biti poslužen. Salata je savršena za bilo koju prigodu ili kao lagani obrok.

Razigrani ječam sa šparogama