
Teleananas
Ovaj ananas je teleportiran direktno iz Meksika! Stigao je k nama da izazove pravu eksploziju okusa!
Marinada s majonezom tajna je sočnog i ukusnog mesa, a u kombinaciji sa slatkim ananasom daje pravu eksploziju okusa i mirisa!
Večer prije marinirati junetinu u majonezi.
Na tavi prepržiti nasjeckani luk, posoliti i popapriti i ostaviti sa strane.
Zatim popržiti narezane tikvice i staviti u drugu posudu. Nakon oga popržiti popaprene i posoljene šampinjone i izvaditi.
Na malo dinstanog luka uliti umak od rajčice, začiniti po želji i pustiti za provrije, staviti sa strane.
Prepoloviti ananas i izdubiti ga.
Na vrućoj tavi pržiti mariniranu junetinu, posoliti , popapriti i staviti chillija po ukusu. Malo podliti vodom. Kad meso omekša, dodati narezani ananas i kuhati još 5-10 min. Dodati kukuruz i grah dogro izmiješati.
Napuniti ananase smjesom i preliti ju majonezom i naribanim cheddar sirom.
Staviti u pećnicu na 200°C da se zapeče i sir otopi- cca 15ak min.
Poslužiti s tortiljama i svim prilozima ranije pripremljenima.
Dobru zabavu i doobar tek
NAMIRNICE
Način pripreme
Ovaj ananas je teleportiran direktno iz Meksika! Stigao je k nama da izazove pravu eksploziju okusa!
Marinada s majonezom tajna je sočnog i ukusnog mesa, a u kombinaciji sa slatkim ananasom daje pravu eksploziju okusa i mirisa!
Večer prije marinirati junetinu u majonezi.
Na tavi prepržiti nasjeckani luk, posoliti i popapriti i ostaviti sa strane.
Zatim popržiti narezane tikvice i staviti u drugu posudu. Nakon oga popržiti popaprene i posoljene šampinjone i izvaditi.
Na malo dinstanog luka uliti umak od rajčice, začiniti po želji i pustiti za provrije, staviti sa strane.
Prepoloviti ananas i izdubiti ga.
Na vrućoj tavi pržiti mariniranu junetinu, posoliti , popapriti i staviti chillija po ukusu. Malo podliti vodom. Kad meso omekša, dodati narezani ananas i kuhati još 5-10 min. Dodati kukuruz i grah dogro izmiješati.
Napuniti ananase smjesom i preliti ju majonezom i naribanim cheddar sirom.
Staviti u pećnicu na 200°C da se zapeče i sir otopi- cca 15ak min.
Poslužiti s tortiljama i svim prilozima ranije pripremljenima.
Dobru zabavu i doobar tek