1. Piletinu narezati na trakice ili kockice jednakih veličina.
2. Pomiješati 1 žlicu soli, 1 žlicu kurkume, 1 žličicu crnog mljevenog papra, 1 žličicu đumbira, 1 žličicu češnjaka u prahu. U tu smjesu umiješati 2 pakiranja Zvijezdine jogurt majoneze.
3. Piletinu izrezanu na komade umiješati u pripremljenu smjesu (Zvijezdina jogurt majoneza sa začinima). Meso poklopiti i staviti u frižder na 24 sata.
4. Glavicu luka izrezati (iskosati) na sitne komadiće. Na tavicu staviti 1 jušnu žlicu Zvijezdinog suncokretovog ulja. Kada se ulje zagrije dodati luk i prstohvat soli.
5. Kada luk poprimi zlatno žutu boju dodati mariniranu piletinu. Piletinu dinstati oko 25 minuta na laganoj vatri (jačina 8 na indukcijskoj ploči).
6. Kada je piletina gotova izvaditi ju u posebnu zdjelu/tanjur. Nakon toga u istu tavicu staviti dinstati kinesku mješavinu povrća. U povrće staviti 1 žlicu soli, 1 žlicu kurkume, 1 žličicu mljevenog papra, 1 žličicu đumbira, 1 žličicu češnjaka u prahu. Povrće promiješati i ostaviti da se dinsta oko 10 minuta.
7. Nakon odprilike 10 minuta dinstanja povrća, vratiti piletinu u tavicu sa povrcem i promiješati. U tu smjesu staviti 1 žlicu slatkog sojinog umaka i promiješati. Tavicu na pola poklopiti sa poklopcem, smanjiti vatru (jačina 6 na indukcijskoj ploči) i ostaviti da se krćka još nekih 10-ak minuta.
8. Za to vrijeme, dok se piletina i povrće krčkaju u tavici, pripremiti u loncu vodu sa prstohvatom soli i uliti malo Zvijezdinog suncokretovog ulja te staviti na štednjak da zakipi. Kada voda zakipi staviti tjesteninu (ja sam koristila široke rezance) i ostaviti 10-ak minuta (ovisno o tjestenini).
9. Kada je tjestenina gotova, ocijediti vodu i ugasiti ringu na kojoj se meso i povrće lagano dinstalo. Tjesteninu pomiješati sa mesom i povrćem koje se dinstalo u tavici i ostaviti poklopljeno oko 10-ak minuta.
10. Dok čekamo da nam cijela smjesa odstoji pripremiti ćemo dekoraciju za tanjur. Razlog zašto ostavim da sve to odstoji je da nam tijesto povuće mirodije iz mesa i povrća i na taj način je ukusnije.
Krastavac: oprati ga u hladnoj vodi, na vanjskom dijelu izdubiti po dužini (izgledati će kao kanal )i to ponoviti u razmacima od 1 cm (ispadne oko 3 brazde). Nakon toga ga u tankom sloju izrezati na kolutiće.
Mrkva; oguliti vanjski dio i to maknuti. Nakon toga u tankom sloju guliti unutarnji dio na trakice. Od ostatka mrkve isto napraviti brazde kao i kod krastavca i narezati na ploške.
Rajčica; oguliti kožicu sa rajčice, bočne strane izrezati nožem u obliku cvijeta.
Zvijezda; u sredini jedne ploške krastavca je napravljena od Zvijezda jogurt majoneze uz pomoć kista za kolače.