
Bosanci na skijanju
1
Od brasna, mlake vode, 3 zl ulja, 1 zl octa umijesi tijesto. Dok se odmara narezi krumpir na kockice. Luk na sitno persin i cesnjak. Pomijesaj s krumpirom. Zacini po zelji. Razvaljaj tijesto tanko. Stavi krumpir i peci na 200 stupnjeva dok ne porumeni. Za to vrijeme napravi umak od vrhnje, majoneze, cesnjaka i persina. Dobar tek!
Brašno, voda, ulje, ocat, krumpir, luk, cesnjak, jogurt, peršin, majoneza
NAMIRNICE
Brašno, voda, ulje, ocat, krumpir, luk, cesnjak, jogurt, peršin, majoneza
Način pripreme
1
Od brasna, mlake vode, 3 zl ulja, 1 zl octa umijesi tijesto. Dok se odmara narezi krumpir na kockice. Luk na sitno persin i cesnjak. Pomijesaj s krumpirom. Zacini po zelji. Razvaljaj tijesto tanko. Stavi krumpir i peci na 200 stupnjeva dok ne porumeni. Za to vrijeme napravi umak od vrhnje, majoneze, cesnjaka i persina. Dobar tek!