
Fino punjeni francuz
U zagrijanu pećnicu na 200° C staviti očišćene lignje narezane na kolutiće i začinjene za bijelim lukom, peršinom i soli. Peći cca 20 minuta
Dok se lignje peku potrebno je izdubiti francuski kruh, te pripremiti ostatak smjese.
U zdjeli pomiješati sitno naribani ili nasjeckani edamer, kisele krastavce, kukuruz, vrhnje i Zvijezda majonezu. Začiniti po želji. Kada su lignje gotove dodati i njih u smjesu. S tako pripremljenom smjesom puniti francuski kruh. Poslužiti uz zelenu salatu.
Dobar tek!
NAMIRNICE
Način pripreme
U zagrijanu pećnicu na 200° C staviti očišćene lignje narezane na kolutiće i začinjene za bijelim lukom, peršinom i soli. Peći cca 20 minuta
Dok se lignje peku potrebno je izdubiti francuski kruh, te pripremiti ostatak smjese.
U zdjeli pomiješati sitno naribani ili nasjeckani edamer, kisele krastavce, kukuruz, vrhnje i Zvijezda majonezu. Začiniti po želji. Kada su lignje gotove dodati i njih u smjesu. S tako pripremljenom smjesom puniti francuski kruh. Poslužiti uz zelenu salatu.
Dobar tek!