
Francuska salata
1
Zamrznutu mješavinu povrća stavite u kipuću posoljenu vodu, a kad ponovo zakipi, kuhajte 10 minuta.Kuhano povrće ocijedite i ohladite.Također i jaja tvrdo skuhati i izrezati na kockice.
Majonezu i sol dodajte ohlađenom povrću i jajima.
Dodajte krastavce koje ste također izrezali na kockice i sve zajedno lagano promiješajte.
450 g smrznutog povrca za francusku (mrkva, grašak, krumpir)
50 g kiselog krastavca
90 g zvijezde majoneze
malo soli
5 kom. jaja
NAMIRNICE
450 g smrznutog povrca za francusku (mrkva, grašak, krumpir)
50 g kiselog krastavca
90 g zvijezde majoneze
malo soli
5 kom. jaja
Način pripreme
1
Zamrznutu mješavinu povrća stavite u kipuću posoljenu vodu, a kad ponovo zakipi, kuhajte 10 minuta.Kuhano povrće ocijedite i ohladite.Također i jaja tvrdo skuhati i izrezati na kockice.
Majonezu i sol dodajte ohlađenom povrću i jajima.
Dodajte krastavce koje ste također izrezali na kockice i sve zajedno lagano promiješajte.