Jagodina tajna

ShareTweetSave
1

Za biskvit izradimo jaja,pola šalice šečera,šalicu mlijeka,ulje,griz,prašak za pecivo,jedan vanil šečer,majonezu,kokos i brašno te stavimo u pleh srednje veličine u predhodno zagrijanu pećnicu na temperaturu od 180 stupnjeva i pečemo dvadeset minuta. Kad je biskvit gotov,prelijemo ga sa pola šalice mlijeka.
Za preljev isjeckamo jagode,dodamo jedan vanil šečer,1/3 šalice kristal šečera i pola šalice vode te kratko prokuhamo i sve usitnimo štapnim mikserom. Na ohlađeni kolač staviti preljev te uživati u okusu.

 3 Jaja
 ½ cup Šečera
 ½ cup Ulja
 ½ cup Griza
 1 Prašak za pecivo
 1 Vanil šečer
 ½ cup Zvijezda majoneze light
 1 cup Kokosa
 1 cup Brašna
 2 šalica Sviježih jagoda
 1 Vanil šečer
 ½ cup Vode
 1 cup Mlijeka
  cup Šečera
 ½ cup Mlijeka

NAMIRNICE

 3 Jaja
 ½ cup Šečera
 ½ cup Ulja
 ½ cup Griza
 1 Prašak za pecivo
 1 Vanil šečer
 ½ cup Zvijezda majoneze light
 1 cup Kokosa
 1 cup Brašna
 2 šalica Sviježih jagoda
 1 Vanil šečer
 ½ cup Vode
 1 cup Mlijeka
  cup Šečera
 ½ cup Mlijeka

Način pripreme

1

Za biskvit izradimo jaja,pola šalice šečera,šalicu mlijeka,ulje,griz,prašak za pecivo,jedan vanil šečer,majonezu,kokos i brašno te stavimo u pleh srednje veličine u predhodno zagrijanu pećnicu na temperaturu od 180 stupnjeva i pečemo dvadeset minuta. Kad je biskvit gotov,prelijemo ga sa pola šalice mlijeka.
Za preljev isjeckamo jagode,dodamo jedan vanil šečer,1/3 šalice kristal šečera i pola šalice vode te kratko prokuhamo i sve usitnimo štapnim mikserom. Na ohlađeni kolač staviti preljev te uživati u okusu.

Jagodina tajna