Pašta mašta

ShareTweetSave
1

Tjesteninu skuhat sa 1 žlicom soli(al dente ako je moguće),ocijedit i ohladit.Narezat masline,kis.krastavce i svj. papriku na sitne kockice podjednakih veličina,stavit u veliku posudu,dodati neocijeđenu tunjevinu,pola teglice majoneze,3 žlice kečapa,sol i papar i sve dobro izmiješat.Dodajemo tjesteninu lagano mješajući isprobavamo okus polako po svom ukusu dodajemo majonezu,kečap,sol,papar.Na kraju serviramo na tanjur i prelijemo maslinovim uljem ,dekoriramo grančicom kopra i uživamo...

2

savršeno jelo za gablec jer nam je dosta sendviča,kiflica,pereca... lijep pozdrav od ekipe iz noćne smjene

 509 g tjestenine penne ili fusilli
 2 kom. tuna konzerve
 330 g zvijezda delikates majoneza
 350 g zvijezda otkoštičene masline
 350 g zvijezda kiseli krastavci
 45 žlica zvijezda blagog kečapa
 1 kom. svj.paprika babura(crvena ili žuta)
 2 žlica soli
 1 dash šarenog papra
 1 dash zvijezda e.d.m. ulja

NAMIRNICE

 509 g tjestenine penne ili fusilli
 2 kom. tuna konzerve
 330 g zvijezda delikates majoneza
 350 g zvijezda otkoštičene masline
 350 g zvijezda kiseli krastavci
 45 žlica zvijezda blagog kečapa
 1 kom. svj.paprika babura(crvena ili žuta)
 2 žlica soli
 1 dash šarenog papra
 1 dash zvijezda e.d.m. ulja

Način pripreme

1

Tjesteninu skuhat sa 1 žlicom soli(al dente ako je moguće),ocijedit i ohladit.Narezat masline,kis.krastavce i svj. papriku na sitne kockice podjednakih veličina,stavit u veliku posudu,dodati neocijeđenu tunjevinu,pola teglice majoneze,3 žlice kečapa,sol i papar i sve dobro izmiješat.Dodajemo tjesteninu lagano mješajući isprobavamo okus polako po svom ukusu dodajemo majonezu,kečap,sol,papar.Na kraju serviramo na tanjur i prelijemo maslinovim uljem ,dekoriramo grančicom kopra i uživamo...

2

savršeno jelo za gablec jer nam je dosta sendviča,kiflica,pereca... lijep pozdrav od ekipe iz noćne smjene

Pašta mašta