PILETINA
Pileća prsa namazati senfom. Dodati sol, papar, crvenu papriku i Zvijezda maslinovo ulje. Marinirati u tome dva sata. Nakon dva sata ispeći piletinu, izvaditi iz masnoće i zaliti sa 200 ml slatkog bezalkoholnog gaziranog pića. Kuhati 20 minuta dok se umak ne reducira i ne karamelizira.
KRUMPIR SALATA
Skuhati 1/2 kg krumpira u posoljenoj vodi. Ohladiti i oguliti . Narezati na ploškice. Dodati sol, papar, jednu čajnu žlicu senfa, dvije jušne žlice Zvijezda majoneze, dva kisela krastavca, ulje i ocat. Sve promiješati i preliti preko hladnog krumpira. Na kraju salatu posipati peršinom.
UMAK
Uzeti prohlađeni i karamelizirani umak, dodati dvije jušne žlice Zvijezda majoneze i četri-pet kapi aceta balsamica. Dobro promiješati i preliti preko narezanih pilećih prsa.