
PIRATSKA GOZBA
Zvuci riječi "burger" bude sladokusca u nama...
No zamijenimo li pljeskavicu ribom, otključali smo kombinacije od pregršt vrsnih namirnica bogatih dinamičnim aromama.
Pomiješajte Zvijezda majonezu, senf, med, sol, kopar i limun u umak.
Oba filea oslića prerežite na pola.
Svaki file začinite sa malo soli, papra, vegete i Zvijezda suncokretovog ulja.
Sameljite kukuruzne pahuljice te u njih uvaljajte ribu.
Ribu pržite nekoliko minuta u Zvijezda suncokretovom ulju i ocijedite višak ulja od prženja.
Gotova burger peciva prerežite na pola i kratko ih popržite na par kapi Zvijezda suncokretovog ulja.
Pola ljubičastog luka narežite na tanke kolute.
Na donji dio peciva stavite umak.
Dodajte rukolu, par koluta ljubičastog luka, pohani oslić te ponovite postupak.
Na gornji dio peciva dodajte još malo umaka i poklopite burger.
Dobar zvjezdasti tek!
NAMIRNICE
Način pripreme
Zvuci riječi "burger" bude sladokusca u nama...
No zamijenimo li pljeskavicu ribom, otključali smo kombinacije od pregršt vrsnih namirnica bogatih dinamičnim aromama.
Pomiješajte Zvijezda majonezu, senf, med, sol, kopar i limun u umak.
Oba filea oslića prerežite na pola.
Svaki file začinite sa malo soli, papra, vegete i Zvijezda suncokretovog ulja.
Sameljite kukuruzne pahuljice te u njih uvaljajte ribu.
Ribu pržite nekoliko minuta u Zvijezda suncokretovom ulju i ocijedite višak ulja od prženja.
Gotova burger peciva prerežite na pola i kratko ih popržite na par kapi Zvijezda suncokretovog ulja.
Pola ljubičastog luka narežite na tanke kolute.
Na donji dio peciva stavite umak.
Dodajte rukolu, par koluta ljubičastog luka, pohani oslić te ponovite postupak.
Na gornji dio peciva dodajte još malo umaka i poklopite burger.
Dobar zvjezdasti tek!