
Po lojtrici gor i dol
Ražnjići
Mljeveno meso začinite po želji te oblikujte male loptice.
Šparoge narežite po pola, a tikvice i rajčicu na kocke.
Za jedan ražnjić potrebna su vam dva štapića koja ćete spojiti šparogama i zatim naizmjenično nizati preostale sastojke i šparoge kako biste dobili izgled ljestvi.
Gotove ražnjiće stavite u pećnicu na 180 stupnjeva neka se peku od 14 do 20 minuta.
Poslužite s umakom načinjenim od Zvijezda majoneze, vrhnja, bijelog vina te soli i papra.
NAMIRNICE
Način pripreme
Ražnjići
Mljeveno meso začinite po želji te oblikujte male loptice.
Šparoge narežite po pola, a tikvice i rajčicu na kocke.
Za jedan ražnjić potrebna su vam dva štapića koja ćete spojiti šparogama i zatim naizmjenično nizati preostale sastojke i šparoge kako biste dobili izgled ljestvi.
Gotove ražnjiće stavite u pećnicu na 180 stupnjeva neka se peku od 14 do 20 minuta.
Poslužite s umakom načinjenim od Zvijezda majoneze, vrhnja, bijelog vina te soli i papra.