
Pohana rapsodija s bučom
Svinjski odrezak posli i popapri. Unvaljaj u mješavinu bučinog brasna i krušnih mrvica-jaja-opet u brašno. Pržiti u ulju i svinjskoj masti.skuhati hajdinsku kasu, začiniti s vegetom,paprom i soli. Popecke napraviti od bučinog brašna,soli,papra,vegete i razmučenog jaja. Jelo servirati s majonezom. Salatu napraviti od mladog luka,rotkvice i tostiranih bučinih koštica. Salatu,hajdinju kašu i odrezak preliri s bučinim uljem.Ja sam jedna obična mama,baka,domačica,poljoprivrednica i medicinska sestra. Željela sam s vama podjeliti ovaj recept koji čeato spremam svojoj obitelji. Trudim se da im na tanju serviram što ekološkije namirnice iz svojeg vrta. Meso takoder imamo na vlastitom gospodarstvu. Ovaj recept je još bolji s Zvijezda majonezom a i nagrada je primamljiva.Vama želim DOBAR TEK!!!a sebi držim palčeve.
NAMIRNICE
Način pripreme
Svinjski odrezak posli i popapri. Unvaljaj u mješavinu bučinog brasna i krušnih mrvica-jaja-opet u brašno. Pržiti u ulju i svinjskoj masti.skuhati hajdinsku kasu, začiniti s vegetom,paprom i soli. Popecke napraviti od bučinog brašna,soli,papra,vegete i razmučenog jaja. Jelo servirati s majonezom. Salatu napraviti od mladog luka,rotkvice i tostiranih bučinih koštica. Salatu,hajdinju kašu i odrezak preliri s bučinim uljem.Ja sam jedna obična mama,baka,domačica,poljoprivrednica i medicinska sestra. Željela sam s vama podjeliti ovaj recept koji čeato spremam svojoj obitelji. Trudim se da im na tanju serviram što ekološkije namirnice iz svojeg vrta. Meso takoder imamo na vlastitom gospodarstvu. Ovaj recept je još bolji s Zvijezda majonezom a i nagrada je primamljiva.Vama želim DOBAR TEK!!!a sebi držim palčeve.