
Povrtni ringišpil
Proljeće nam donosi fine i zdrave namirnice, uživajmo u šarenom proljetnom ringišpilu!
Umjesiti prhko tijesto od brašna, maslaca i soli. Pokriti i ostaviti u frižideru 1h.
Mrkvu, tikvice, krumpir i ciklu očistiti i narezati na tanke ploške.
Sir i majonezu pomiješati i začiniti po ukusu.
Razvaljati tijesto na debljinu oko 1 cm i staviti u posudu za pečenje.
Staviti smjesu sa sirom i majonezom na tijesto i ravnomjerno raširiti.
Redati u krug povrće, redoslijedom prema želji. Posoliti.
Peći u pećnici na 200°C oko 1h.
U slast!
NAMIRNICE
Način pripreme
Proljeće nam donosi fine i zdrave namirnice, uživajmo u šarenom proljetnom ringišpilu!
Umjesiti prhko tijesto od brašna, maslaca i soli. Pokriti i ostaviti u frižideru 1h.
Mrkvu, tikvice, krumpir i ciklu očistiti i narezati na tanke ploške.
Sir i majonezu pomiješati i začiniti po ukusu.
Razvaljati tijesto na debljinu oko 1 cm i staviti u posudu za pečenje.
Staviti smjesu sa sirom i majonezom na tijesto i ravnomjerno raširiti.
Redati u krug povrće, redoslijedom prema želji. Posoliti.
Peći u pećnici na 200°C oko 1h.
U slast!