
Proljetna romantika uz kapulicu mladu
1
Tvrdo skuhati jaja, izdubiti rajčice. Nasjeckani krastavce i jaja. Pomiješati sve namirnice, kao i izdubljeni sadržaj rajčica, i zatim tom mješavinom puniti rajčice. Na vrh rajčica dodajte nekoliko kapara. Tako napunjene rajčice servirajte uz šunku, mladi luk i salatu po želji, najbolje rikolu.
3 Rajčice
1 Limenka tunjevine
1 Mladi luk
5 Kiselih krastavaca
150 g Kukuruza iz konzerve
2 Jaja
3 jušna žlica Majoneze Zvijezda
100 g Šunke
1 čajna žličica Kapara
Sol,papar
NAMIRNICE
3 Rajčice
1 Limenka tunjevine
1 Mladi luk
5 Kiselih krastavaca
150 g Kukuruza iz konzerve
2 Jaja
3 jušna žlica Majoneze Zvijezda
100 g Šunke
1 čajna žličica Kapara
Sol,papar
Način pripreme
1
Tvrdo skuhati jaja, izdubiti rajčice. Nasjeckani krastavce i jaja. Pomiješati sve namirnice, kao i izdubljeni sadržaj rajčica, i zatim tom mješavinom puniti rajčice. Na vrh rajčica dodajte nekoliko kapara. Tako napunjene rajčice servirajte uz šunku, mladi luk i salatu po želji, najbolje rikolu.