Slana čarolija radoznalosti

ShareTweetSave
1

Napraviti slanu roladu od jaja,soli,ulja,ajvara,praška za pecivo i brašna.Smjesu dobro izmiksati i peći 20 minuta na 180 stupnjeva.Pećenu roladu umotati u papir za pećenje i mlaku filovati sa smjesom od majoneze,milerama,kiselih krastavaca i sitno sjeckanog kopra.Jednostavno uživancija za one koji vole lagane a fine okuse.

 5 kom. Jaja
 1 čajna žličica Soli
 1 kom. Prašak za pecivo
 2 jušna žlica Biljnog ulja
 6 jušna žlica Glatkog brašna
 300 g Zvijezda majoneze
 2 jušna žlica Milerama
 4 kom. Kiselih krastavaca
 4 jušna žlica Ajvara blagog
 1 g Kopra

NAMIRNICE

 5 kom. Jaja
 1 čajna žličica Soli
 1 kom. Prašak za pecivo
 2 jušna žlica Biljnog ulja
 6 jušna žlica Glatkog brašna
 300 g Zvijezda majoneze
 2 jušna žlica Milerama
 4 kom. Kiselih krastavaca
 4 jušna žlica Ajvara blagog
 1 g Kopra

Način pripreme

1

Napraviti slanu roladu od jaja,soli,ulja,ajvara,praška za pecivo i brašna.Smjesu dobro izmiksati i peći 20 minuta na 180 stupnjeva.Pećenu roladu umotati u papir za pećenje i mlaku filovati sa smjesom od majoneze,milerama,kiselih krastavaca i sitno sjeckanog kopra.Jednostavno uživancija za one koji vole lagane a fine okuse.

Slana čarolija radoznalosti