
Slana Zvjezdana Torta s Lososom
1. Od 3 bjeljanka izmutiti čvrsti snijeg, dodati špinat, maslinovo ulje, rižino brašno, prašak za pecivo i začine po želji. Peći na 150 celzijevih stupnjeva 20 minuta. Ohladiti.
2. Pripremiti premaz za tortu od Zvijezda majoneze Light, abc svježeg krem sira, tartufate i par kapi limunovog soka.
3. Ohlađeni biskvit prerezati na 3 jednaka dijela. Nadijenuti pripremljenim namazom, dimljenim filetom divljeg lososa, dimljenim sirom te sitno sjeckanom rajčicom i maslinama.
4. Ukrasiti po želji.
Ja sam koristila ABC svježi krem sir, mlade listove maslačka te listove peršina.
Izuzetno specifičan spoj okusa i mirisa, lagano i zdravo.
Dobar tek!
NAMIRNICE
Način pripreme
1. Od 3 bjeljanka izmutiti čvrsti snijeg, dodati špinat, maslinovo ulje, rižino brašno, prašak za pecivo i začine po želji. Peći na 150 celzijevih stupnjeva 20 minuta. Ohladiti.
2. Pripremiti premaz za tortu od Zvijezda majoneze Light, abc svježeg krem sira, tartufate i par kapi limunovog soka.
3. Ohlađeni biskvit prerezati na 3 jednaka dijela. Nadijenuti pripremljenim namazom, dimljenim filetom divljeg lososa, dimljenim sirom te sitno sjeckanom rajčicom i maslinama.
4. Ukrasiti po želji.
Ja sam koristila ABC svježi krem sir, mlade listove maslačka te listove peršina.
Izuzetno specifičan spoj okusa i mirisa, lagano i zdravo.
Dobar tek!