Print opcije:

TACOS’ DOBAR

 Pileća prsa
 Luk
 Češnjak
 Crvena paprika
 Tikvica
 Rajčica
 Jaja, krušne mrvice i brašno za pohanje
 Sir Gouda
 Majoneza
 Vrhnje
 Ljubičasti kupus
 Baby špinat
 Peršun
 Bosiljak
 Limeta
 Sol
 Papar
 Korijander
1

Pileća prsa izrezati na trakice i ispohati.
U tavi ispeći na trakice narezan luk, papriku i tikvicu.
Na maslinovom ulju napraviti šalšu od luka, češnjaka i rajčice s dodatkom papra i chili papričice po želji.
Napraviti umak od majoneze i vrhnja, soka limete s dodatkom soli, papra, peršuna i bosiljka.
Naribati sir, narezati ljubičasti kupus i chili paprike.
Tortilje zapeći u tavi s jedne i druge strane. Tacose nadjevati slijedećim redosljedom: šalša, pohana piletina, pečeno povrće, naribani sir, salate te umak od majoneze i vrhnja.
Voila!

Nutrition Facts

Servings 1