
Hladna tjestenina sa tunom i majonezom
U lonac sipati vodu i sol i ostaviti da zakuha, kad zakuha sipati tjestenine i kuhati koliko pise na vrecici od tjestenine, zatim u drugi loncic staviti jaja i kuhati 15-20min, u međuvremenu dok se kuhaju tijesto i jaja na kockice izrezati 3 vrste sira napisanih u receptu, krastavci, kad se to izreze ako su jaja kuhana njih oguliti i isto izrezati na kockice, i sve to izrezani staviti na neki tanjur, kad je tijesto gotovo procijediti ga i ohladiti zatim ga vratiti u taj lonac u kojem se kuhao po tjestenini isipati sve sto smo nasjeckali, dodati tunu, kukuruz i majonezu i to sve dobro promjesati i kad se promijesa staviti u frizider na sat vremena da se ohladi i poslužiti.
NAMIRNICE
Način pripreme
U lonac sipati vodu i sol i ostaviti da zakuha, kad zakuha sipati tjestenine i kuhati koliko pise na vrecici od tjestenine, zatim u drugi loncic staviti jaja i kuhati 15-20min, u međuvremenu dok se kuhaju tijesto i jaja na kockice izrezati 3 vrste sira napisanih u receptu, krastavci, kad se to izreze ako su jaja kuhana njih oguliti i isto izrezati na kockice, i sve to izrezani staviti na neki tanjur, kad je tijesto gotovo procijediti ga i ohladiti zatim ga vratiti u taj lonac u kojem se kuhao po tjestenini isipati sve sto smo nasjeckali, dodati tunu, kukuruz i majonezu i to sve dobro promjesati i kad se promijesa staviti u frizider na sat vremena da se ohladi i poslužiti.