
UŽARENI PJAT
Već dobro provjerena formula spoja tjestenine i parmezana neće vas iznevjeriti, a kada tome dodamo hrskavu slaninu i umak koji krasi kremasta Zvijezda majoneza ova salata postat će "praznikom" vašeg nepca. Mljeveni peperoncini osigurat će da vaša usta gore dobrim okusom.
Tjesteninu skuhajte prema uputama sa ambalaže. Ocijedite je i ohladite.
Cherry rajčice operite i narežite na četvrtine.
Slaninu narežite na kockice. Pržite je na tavi bez dodatne masnoće do zlatno smeđe boje. Izvadite je na papirnati ubrus, pričekajte da se ohladi i postane hrskava.
Pomiješajte Zvijezda majonezu, kiselo vrhnje, sol, papar i parmezan u umak.
Nasjeckajte svježi vlasac i peršin.
U zdjelu stavite tjesteninu, cherry rajčice, prženu slaninu, umak, nasjeckani peršin, vlasac i mljeveni peperoncini.
Sve zajedno dobro promiješajte.
Dobar zvjezdasti tek!
NAMIRNICE
Način pripreme
Već dobro provjerena formula spoja tjestenine i parmezana neće vas iznevjeriti, a kada tome dodamo hrskavu slaninu i umak koji krasi kremasta Zvijezda majoneza ova salata postat će "praznikom" vašeg nepca. Mljeveni peperoncini osigurat će da vaša usta gore dobrim okusom.
Tjesteninu skuhajte prema uputama sa ambalaže. Ocijedite je i ohladite.
Cherry rajčice operite i narežite na četvrtine.
Slaninu narežite na kockice. Pržite je na tavi bez dodatne masnoće do zlatno smeđe boje. Izvadite je na papirnati ubrus, pričekajte da se ohladi i postane hrskava.
Pomiješajte Zvijezda majonezu, kiselo vrhnje, sol, papar i parmezan u umak.
Nasjeckajte svježi vlasac i peršin.
U zdjelu stavite tjesteninu, cherry rajčice, prženu slaninu, umak, nasjeckani peršin, vlasac i mljeveni peperoncini.
Sve zajedno dobro promiješajte.
Dobar zvjezdasti tek!