Hrskava pileća prsa u pikantnom Čili umaku
Na komade isjeckana pileća prsa marinirati u Soya sosu 1-2 sata. Nije potrebno soliti, jer je umak dovoljno slan. Ocijediti i uvaljati u smjesu sitno nasjeckanog češnjaka i mljevene crvene paprike. Posuti grubo izmrvljenim Corn flakesom. Poprskati maslinovim uljem. Peći u prethodno zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva oko 20-tak minuta. Ne presušiti meso! Poslużiti uz pikantni umak od Zvijezdine Čili majoneze!
Vatreni umak: Pomiješati u posudici po 2 jušne žlice mladog kravljeg sira, vrhnja, sitno nasjeckane svježe crvene paprike i Zvijezda Čili majoneze.
Bijeli umak: Pomiješati po 2 jušne żlice mladog kravljeg sira, vrhnja, Jogurt Zvijezda majoneze i sitno nasjeckanog češnjaka.
Poslužiti toplo uz zelenu salatu!
Servings 1