Očistimo pileća jetrica od srčeka.
Zatim dinstamo 3 glavice crvanog luka dok ne postakli i omekša. Dodamo očišćena pileća jetrica i dinstamo na lagano oko 30 do 40 minuta.
Kada je gotovo, odmah u vruće dodati jednu šalicu svježe sjeckanog peršina, 2 kuhana jaja, jedan cijeli margarin, jednu vrećicu Zvijezda majoneze, jednu žličicu senfa i soli prema potrebi.
Sve sastojke dobro izmiksati sa štapnim mikserom.
Dobivenu smjesu prebaciti u neku posudu sa poklopcem, te spremiti u hladnjak na hlađenje. Idealno je to napraviti navečer, tako da pašteta bude spramna za konzumiranje odmah za doručak.
Serviramo prema želji na neki tanjur i prema inspiraciji ukrasimo sa salatom (narezana mrkva, crveno zelje itd.).
Dobar tek!
Ova pašteta je idealna i fantastičnog okusa, te ne može zamijeniti bilo koju kupovnu.
Servings 1