
Zvijezda Mediterana
1
Pržite nasjeckane lješnjake na tavi.
2
Za preljev u zdjelu stavite jogurt, majonezu, limunov sok i žličicu šećera u prahu te izmiješajte. U zdjelu stavite jabuke narezane na kockice, datulje, papriku, celer i grožđe. Dodajte narezane listove radiča.
3
Oko salate složite listove radiča te pospite prženim lješnjacima i kosanim peršinom.
55 g lješnjaka
2 jabuke
170 g svježih datulja
crvena paprika
2 stabljike celera
115 g bijelog grožđa
2 glavice radiča
150 g jogurta
4 jušna žlica majoneze
1 jušna žlica limunovog soka
1 prstohvat šećera u prahu
NAMIRNICE
55 g lješnjaka
2 jabuke
170 g svježih datulja
crvena paprika
2 stabljike celera
115 g bijelog grožđa
2 glavice radiča
150 g jogurta
4 jušna žlica majoneze
1 jušna žlica limunovog soka
1 prstohvat šećera u prahu
Način pripreme
1
Pržite nasjeckane lješnjake na tavi.
2
Za preljev u zdjelu stavite jogurt, majonezu, limunov sok i žličicu šećera u prahu te izmiješajte. U zdjelu stavite jabuke narezane na kockice, datulje, papriku, celer i grožđe. Dodajte narezane listove radiča.
3
Oko salate složite listove radiča te pospite prženim lješnjacima i kosanim peršinom.